Boek In één dag gelukkig

Leer lichter denken en de wereld is van jou

Dit boek leert je jouw hartstochtelijk gekoesterde zorgen los te laten, te lachen en inside the box te ontspannen. Je leert denkpatronen die jouw persoonlijke bloei in de weg staan te relativeren en je leert hoe jij flexibel om kunt gaan met de realiteit. Janneke Gaanderse geeft fascinerende antwoorden op vragen die iedereen bezighoudt. Je ontdekt de avonturier in jou, ziet de lichtpuntjes in de gebeurtenissen om jou heen en je krijgt oog voor het grote en kleine dagelijkse geluk.

In één dag gelukkig staat vol herkenbare voorbeelden, tips, feitjes en weetjes die jou een duwtje in de rug geven. Iedereen kan leren relativeren met deze toegankelijke methode. Het vraagt niks meer dan pen, papier en een open geest.


19,95

224 pagina's

Klik op 'bestel nu' en het wordt thuisbezorgd.


Boek Leren relativeren

Geef een positieve wending aan je gedachten

In dit boek wordt de wetenschap van het relativeren uitgelegd in toegankelijke psychologie. Het gaat over lichter denken, mindfulness, gedachten, onze hersenen en ons gedrag. Een boek met allerlei handige oefeningen voor iedereen die wil leren stress en negatieve gedachten te relativeren. 

U leert om gebeurtenissen anders te interpreteren tot nieuwe, positieve gedachten en interpretaties. Gericht op het dagelijks geluk, een effectief leven en ontspanning. 

20,95

ISBN 9789088503221

200 pagina's

Klik op 'bestel nu' en het wordt thuisbezorgd.Lees alvast een aantal pagina's uit het boek: 

Leren Relativeren Geef een positieve wending aan je gedachten


Voorwoord

'Iets goeds putten uit een negatieve ervaring impliceert waarde of voordeel zien in wat er gebeurt.'

(…)

Hoofdstuk 1 

We zijn niet verlicht

(…)

Wil je meer lezen? Dat kan. Vul jouw gegevens hieronder in en Janneke stuurt jou het eerste hoofdstuk op per mail.
© Praktijk Psychologie Amsterdam 2011 - 2014.  All rights reserved.